MEER WETEN?

Heb je nog vragen? Stel ze mij of kijk of ze al gevraagd zijn!

Misschien is jouw vraag al eerder gesteld, dan vind je de antwoorden in het overzicht hieronder.


Staat jouw vraag er niet bij? Stuur mij dan een mail door te klikken op onderstaande knop.

Jazeker kan dat! Ik werk volledig online, dus ook als jij bijvoorbeeld in Limburg woont kan ik je helpen. Het enige wat je nodig hebt, is: een computer, een goede internetverbinding, Microsoft Teams (gratis te installeren) en ik leg je alles uit wat je moet weten. Je bent uiteraard van harte welkom in het mooie Westerwolde (provincie Groningen) voor een kop thee of koffie, maar je hoeft dus niet hier heen te reizen voor onze samenwerking.

Ik ben afgestudeerd aan de School voor de Journalistiek, maar ik ben ook al ruim 45 jaar actief in ‘de paardenwereld’. Ik heb zelf paarden en ben dus ook een (toekomstige) klant van jou. Als communicatieadviseur kan ik jouw verhaal goed in geschreven teksten omzetten. Ik heb ruim 20 jaar ervaring als marketing/communicatieadviseur en ik heb ruime ervaring in het geven van online trainingen.

Daarnaast beheer ik al jaren diverse online (paard georiënteerde) community’s en ken ik jouw toekomstige klanten en de vragen waar zij mee zitten. Ik heb dus de kennis en jarenlange ervaring om jou te helpen, máár ik vind het vooral super leuk om te werken met paardenprofessionals!

Ik heb veel ervaring in het geven van online trainingen, dus ik leg jou alles heel helder uit. Ik help klanten die weinig ervaring hebben met het maken van websites en ook zij kunnen nu zelf hun website aanpassen. Ik ben pas tevreden als jij écht geholpen bent. Ik laat je niet met vragen achter of een website die niet af is. Ik wil jou helpen, dus ik ben er óók voor je als je iets meer tijd nodig hebt of na online gaan van je website nog vragen hebt.

Om jouw website op het internet te laten ‘draaien’ heb je een hostingpakket nodig. De kosten voor hosting zijn afhankelijk van het systeem waarin we jouw website gaan maken en wat jij met je website wilt kunnen. Bij JouwWeb is over het algemeen het PRO abonnement voldoende. Zie voor de actuele prijzen deze pagina. Voor WordPress websites werk ik met Vimexx. Het PLUS pakket is daarbij meestal voldoende. Zie voor de de actuele prijzen deze pagina. Bij deze abonnementen is een domeinnaam inbegrepen. Bij JouwWeb is dat tevens inclusief een zakelijk mailadres en een webshop voor 10 producten.

Staat jouw hulpvraag niet bij mijn aanbod? Stuur dan een mail naar: info@paardentherapeuten.nl en we gaan samen bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Neem vrijblijvend contact op om te bespreken waar ik jou mee kan helpen.

Waar kan ik jou mee helpen? Bel, mail of app mij en we gaan aan de slag met het professionaliseren van jouw bedrijf. 

Kennis maken?

Wil je eerst persoonlijk kennis maken, heb je nog vragen die je liever mondeling stelt of wil je eens gezellig over paarden kletsen.

Klik dan op onderstaande knop om een afspraak te maken.

Dat kan via Teams of even bellen. Pakken we er beiden wat te drinken bij. Lijkt mij gezellig!