Website-onderhoud

Houd je website up-to-date

Hoeraaa, je website is net klaar! En ja hoor… je wilt toch wat aanpassingen. Je denkt dat je het zelf wel kan, maar je krijgt het niet voor mekaar. Je hebt wat aangepast, maar ineens staat alles anders. Paniek!

Of… je hebt eindelijk een bericht op Facebook gezet, maar het moet eigenlijk ook op je website… maar waar haal je de tijd vandaan? Je hebt de tekst voor een blog geschreven, maar je hebt geen tijd om dat ook nog op je website te zetten. Jij hebt hulp nodig!

25+ Jaar Ervaring
4 ster waardering
4 ster waardering
4 ster waardering
4 ster waardering
4 ster waardering

Hoe werkt dat

Blog plaatsen

Jij levert mij je teksten (in een Word document of mail), foto’s (jpg) en of video’s (als een link naar bijvoorbeeld YouTube) aan en geeft aan hoe en waar je dit op je website wilt hebben en ik plaats het op je website.

Wijzigingen doorvoeren

Zijn er kleine aanpassingen nodig aan je website; je hebt je prijzen aangepast, je hebt een nieuw aanbod, je wilt een nieuwe foto plaatsen. Stuur het naar mij en ik pas je website aan.

Updates draaien

Je hebt een WordPress website, maar die updates draaien van die plugins, thema’s en WordPress zelf… je komt er niet aan toe of vergeet het gewoon. Ik zorg ervoor dat je website veilig blijft en voldoet aan de laatste eisen.

Google ranking

Google houdt van websites die veilig, up to date en informatief zijn. Om relevant te blijven voor de zoekmachines moet je regelmatig nieuwe informatie aan je website toevoegen.

Statistieken analyseren

Je wilt weten hoe jouw website wordt bekeken, maar je hebt geen idee hoe je dat kunt checken. Ik help je met het analyseren van de statistieken op je website.

Nieuw aanbod

Je hebt een nieuw aanbod en dat moet ergens op je website worden geplaatst. Ik help je met het plaatsen en zorg ervoor dat je opmaak intact en in dezelfde stijl als de rest van je website blijft.

  • Een veilige website
  • Minder spam in je mailbox
  • Een actuele website
  • Beter vindbaar in Google
  • Een duidelijk aanbod
  • Minder vragen van klanten

Actueel zonder zorgen

Om een actuele website te houden, zonder stress over de tijd en opmaak, kun je het onderhouden eenvoudig aan mij uitbesteden. Ik zorg ervoor dat jouw website veilig blijft door updates te draaien van je WordPress website, maar zorg er ook voor dat jouw website qua opmaak hetzelfde blijft.

“Ik heb voor Martine gekozen vanwege haar professionaliteit, creativiteit, bereidheid om mee te denken (niets was te veel) en het fijne contact dat we vooraf hebben gehad. Ik ben zo ontzettend blij met het eindresultaat. Het is nog mooier geworden dan ik me had voorgesteld en ik krijg veel complimenten. Duizendmaal dank!”
Stephanie Verbeek
Paardencoach
“Mijn website is echt heel mooi geworden; mooie kleuren en een mooie functionele indeling. Je staat bovendien altijd voor me klaar als ik vragen heb. Ik zal je zeker aanraden bij anderen. Ik wil je nogmaals bedanken voor mijn prachtige website!”
Barbara Born
Paardentherapeut
“Heee Martine, je wil niet weten hoeveel complimenten ik al heb gekregen dat de website zo mooi is geworden! Het was ook echt een gouden tip van jou om de achtergrond kleuren al te kiezen en daar rekening mee te houden met de fotoshoot want dat hoor ik het meest, dat het zo’n mooi geheel is!”
Jenny Veenstra
Instructrice

Veel gestelde vragen

Check het overzicht hieronder voor de meest gestelde vragen. Heb je toch nog vragen? Stuur mij dan even een mailtje of klik op de WhatsApp knop onder in je scherm.

Jazeker! Ik heb je inloggegevens nodig en werk aan jouw website tijdens mijn werktijden. Bij sommige systemen kan het zijn dat je geen wijzigingen kunt opslaan als je tegelijk bent ingelogd. Merk ik dat jij zelf aan je website werkt, dan neem ik per WhatsApp contact met je op en wacht ik tot jij klaar bent.

Absoluut! Ik ga zorgvuldig om met jouw gegevens en deel die niet met anderen. Ook eventuele mailboxen, die zijn gekoppeld aan jouw website, ga ik niet lezen. Ik schend jouw privacy niet en geef geen informatie door aan anderen.

Uiteraard! In dit onderhoudsabonnement voer ik kleine wijzigingen door, maar voor een compleet nieuwe pagina kan je ook bij mij terecht, zie dit aanbod.

Afhankelijk van het moment dat je de wijzigingen doorgeeft en de urgentie, zorg ik dat deze binnen een week (op werkdagen) worden doorgevoerd. Uitgezonderd tijdens vakanties, maar die geef ik op tijd aan je door.


Website onderhoud

29,- (per maand)

Houd je website veilig en actueel door het onderhoud uit te besteden. Jij kunt je bezig houden met de zorg voor paarden en ik zorg voor jouw website.